Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 12.1" 6+128GB, hall

Product image of Xiaomi 56792
  • Product image of Xiaomi 56792 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorXiaomi
Product code56792
Price€384.61
Price (excl. VAT)€315.25
Delivery1-3 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Ships quicker

Suur 12,1-tolline ekraan
Redmi Pad Pro pakub 12,1-tollist ekraani 2,5K resolutsiooniga (2560 x 1600) ja 120Hz värskendussagedusega, mis tagab sujuva ja detailse pildikvaliteedi. Ekraani heledus ulatub kuni 600 nitini, mis tagab selge pildi ka eredates valgustingimustes.


Mugav vaatamiskogemus
Kolmekordne TÜV Rheinland sertifikaat ja DC dimming tehnoloogia vähendavad silmade koormust. Lugemisrežiim pakub lisamugavust pikemaks kasutamiseks, vähendades silmade väsimust.


Täiustatud heli
Neli stereokõlarit ja Dolby Atmos® tugi tagavad kinokvaliteediga helikogemuse, muutes filmide vaatamise ja mängimise nauditavaks.


Xiaomi HyperOS ja sujuv ühenduvus
Xiaomi HyperOS võimaldab seadmete vahelist sujuvat koostööd, hõlmates kiiret sisu lohistamist, fotode ja failide jagamist ning koostööd erinevate seadmete vahel. Snapdragon® 7s Gen 2 protsessor tagab sujuva mängukogemuse ja jõudluse.


Redmi Smart Pen ja Smart Keyboard tugi
Redmi Pad Pro toetab uut Redmi Smart Pen'i ja Smart Keyboard'i. Smart Pen pakub 4096-astmelist survetundlikkust, 240Hz puutemärgistuse sagedust ja madalat latentsust, mis tagab loomuliku kirjutamise ja joonistamise kogemuse. Smart Keyboard pakub arvutisarnast kirjutamiskogemust ja pika aku tööea.

Send link to friend