Monitor 16" ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE FHD USB-C

Product image of ASUS MQ16AHE
  • Product image of ASUS MQ16AHE 1
  • Product image of ASUS MQ16AHE 2

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorASUS
Product codeMQ16AHE
Price€414.80
Price (excl. VAT)€340.00
Delivery1-3 workdays
Quantity 1  pc
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Erakordne visuaalne kvaliteet
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoril on 15.6-tolline OLED ekraan, mis pakub sügavaid musti toone, erksaid värve ja laia kontrastsust. OLED tehnoloogia tagab täpse ja elutruu värvide kuvamise, muutes monitori ideaalseks nii tööks kui ka meelelahutuseks.


Kompaktne ja kerge disain
ZenScreen OLED MQ16AHE on loodud olema kaasaskantav, olles kerge ja kompaktne. See monitor sobib ideaalselt liikvel olles kasutamiseks, pakkudes mugavust ja mobiilsust igas olukorras.


Mitmekülgsed ühendusvõimalused
Monitoril on mitmekülgsed ühendusvõimalused, sealhulgas USB-C ja HDMI, mis võimaldavad lihtsat ja mugavat ühendamist erinevate seadmetega. USB-C ühendus võimaldab nii toite- kui ka andmeedastust ühe kaabli kaudu, muutes seadistamise lihtsaks ja kiireks.


100% DCI-P3 värvigamma
ZenScreen OLED MQ16AHE monitor katab 100% DCI-P3 värvigammast, pakkudes professionaalse taseme värvitäpsust ja elutruud värve. See omadus on eriti kasulik fotograafidele, disaineritele ja teistele loovtöötajatele, kes vajavad täpset värvide kuvamist.


Ergonoomiline disain
Monitoril on ergonoomiline disain, mis võimaldab seda mugavalt kasutada erinevates asendites. Kaasasolev nutikate funktsioonidega statiiv võimaldab monitori paigutada just sellisesse asendisse, mis on sulle kõige mugavam.


Silmasõbralikud funktsioonid
ASUS ZenScreen OLED MQ16AHE monitoril on Flicker-Free tehnoloogia ja madala sinise valguse režiim, mis aitavad vähendada silmade koormust ja pakkuda mugavat kasutuskogemust pikema aja vältel.

Send link to friend