Klaviatuur Logitech G515 Lightspeed TKL Tactile SWE (W), must

Product image of Logitech 920-012550
  • Product image of Logitech 920-012550 1
  • Product image of Logitech 920-012550 2
  • Product image of Logitech 920-012550 3
  • Product image of Logitech 920-012550 4

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorLogitech
Product code920-012550
Price€140.20
Price (excl. VAT)€114.92
Delivery2-4 workdays
Quantity 5+  pcs
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Ships quicker

Kompaktne ja funktsionaalne disain
Logitech G515 TKL klaviatuuril on kompaktne TKL (tenkeyless) disain, mis vabastab rohkem ruumi laual ja võimaldab mugavamat hiirekasutust. See disain on ideaalne mänguritele, kes eelistavad minimalistlikku ja funktsionaalset tööruumi.


LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia
G515 TKL kasutab Logitech LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogiat, mis tagab madala latentsuse ja kiire reageerimisaja. See võimaldab sujuvat ja usaldusväärset ühendust ilma juhtmete segaduseta, pakkudes suurepärast jõudlust nii mängimiseks kui ka igapäevaseks kasutamiseks.


Mehaanilised GL klahvilülitid
Klaviatuur on varustatud mehaaniliste GX Blue klahvilülititega. Need lülitid on vastupidavad ja tagavad kiire reageerimise, muutes need ideaalseks intensiivseks mängimiseks ja kiireks tippimiseks.


RGB valgustus
Logitech G515 TKL klaviatuuril on kohandatav RGB valgustus, mis võimaldab seadistada klaviatuuri valgustust vastavalt sinu eelistustele. Logitech G HUB tarkvara abil saad luua unikaalseid valgustusprofiile ja efekte, mis täiustavad sinu mängukogemust ja sobituvad sinu mänguvarustusega.


Ergonoomiline disain
Klaviatuuril on ergonoomiline disain, mis tagab mugava kasutuskogemuse ka pikemate mängusessioonide ajal. Klahvide paigutus ja disain on optimeeritud, et vähendada käte väsimust ja suurendada mugavust.


Mitmekülgsed ühendusvõimalused
G515 TKL pakub mitmekülgseid ühendusvõimalusi, sealhulgas LIGHTSPEED juhtmevaba ühendust ja Bluetoothi, mis võimaldavad lihtsat ja kiiret ühendamist erinevate seadmetega. See tagab paindlikkuse ja mugavuse igas olukorras.

Send link to friend