Hoolduskomplekt Nivona CleanBox - katlakivi eemaldusvedelik 500ml, puhastus-/loputustabletid, piimarasvade eemaldaja piimasüsteemile

Product image of NIVONA
  • Product image of NIVONA 1

Pildid on illustratiivsed. Nendel kujutatud toode võib erineda pakutavast või sisaldada tootekomplekti mittekuuluvaid osiseid.

VendorNIVONA
Price€41.20
Price (excl. VAT)€33.77
Delivery1-3 workdays
Quantity 1  pc
TransportFREE IN ESTONIA!
ESTO
Telia
LHV

ESTO financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Telia financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

LHV financing calculator

NB! Järelmaks on finantskohustus,
millega kaasnevad kulud. Tutvu tingimustega siin.

Katlakivi eemaldusvedelikMaht 500ml / jätkub 5 puhastuse korraksVälja töötatud spetsiaalselt Nivona espressomasinate regulaarseks puhastamiseks katlakivist. Võimaldab katlakivi eemaldamist kõrgel temperatuuril 15-baarise masinasurvega (tänu spetsiaalsele koostisele ei hakka lahus vahutama ega teki kõrgest gaasirõhust põhjustatud kahjustusi).PuhastustabletidNIVONA spetsiaalsete tarvikutega on Teil kõik võimalused, et tunda oma NIVONA aparaadist kaua rõõmu – tänu läbimõeldud korrashoiule ja hooldusele. Nii säilib Teil rõõm kohvist.Teie NIVONA espresso- ja kohvitäisautomaadil on integreeritud puhastusprogramm. NIVONA puhastustabletid on loodud spetsiaalselt selle programmi jaoks ja eraldavad mustuse nagu nt kohvirasva optimaalselt. Regulaarne puhastamine hoiab Teie aparaati ja tagab täiusliku aroomi.Piimarasvade eemaldajaPuhastab piimavahustusseadmeid piimajääkidest.

Send link to friend